Головна » 2016 » Червень » 13 » Екскурсія Світловодськ-Озера-Чигирин
18:21
Екскурсія Світловодськ-Озера-Чигирин

Літо… Скільки в цьому слові дитячих мрій і сподівань. Це час оздоровлення і подорожей. Ось і учнів нашого НВК чекала незабутня поїздка – екскурсія за маршрутом «Цвітне – Світловодськ - Чигирин», що мала на меті не тільки оздоровлення і відпочинок, а й носила пізнавальний характер.  Розпочалась наша подорож зі Світловодська, де  дружній колектив відвідав Кременчуцьку ГЕС.

Захоплююча розповідь працівників ГЕС про перетворення енергії води в електричну енергію супроводжувалася демонстраціями.  Учні отримали змогу побачити механізми, створені людськими умами і  руками, які працюють на благо Людини.

 

Далі наш автобус попрямував в село Озера, де розташувався приватний зоопарк. Спілкування з тваринами завжди викликає масу позитивних емоцій. Діти мали змогу познайомитися з приматами, хижаками, різними птахами.

 

 

 

Наша подорож  продовжувалася. Наступна зупинка – місто Чигирин – Замкова гора. Чигирин приваблює туристів з усієї України , адже це колиска українського козацтва.

 

Від учнівського та учительського колективу Цвітненського НВК висловлюємо свою щиру вдячність за допомогу в проведенні екскурсії начальнику Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області полковнику поліції Кондрашенку Сергію Григоровичу. Дуже приємно, що нас оточують небайдужі люди, готові завжди прийти на допомогу. Сподіваємось на подальшу співпрацю.

Переглядів: 377 | Додав: toxan14 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: