Головна » 2015 » Листопад » 23

Тиждень пожежної безпеки на тему : «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди!» в Цвітненському НВК проходив з 09.11.15р – по 13.11.15р.

Протягом тижня було проведено такі виховні заходи:

 Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою, на якій було оголошено план проведення тижня.

Протягом тижня  було організовано перегляд мультфільмів «Фокс і Трот поспішають на допомогу, Пожежа  Серія 4»  та «Пожежа» для учнів 1-5 класів.

Для учнів 6-11 класів учні 7 класу представили результати реалізації міні - проекту «Торф’яні пожежі» (класний керівник Гребенюк О.М.)

Учні початкових класів інсценізували повчальну казку «Четверо лисенят»

(Просяник Л.А., Павловська Т.В.) ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: toxan14 | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)

19 листопада 2015 року на базі Цвітненського НВК відбувся районний  семінар вчителів початкових класів з теми:  «Творчий задум уроку -  як діалог вчителя з учнем.»  

В рамках  даного семінару вчителем Швайкою Аллою Юріївною був проведений відкритий  урок природознавства в 1 класі «Рослини. Яку будову мають рослини?».  В ході уроку вчитель використала ІКТ – супровід , який допоміг не тільки унаочнити  матеріал , а й продовжити роботу над формування наукової картини світу.

Особливе місце на уроці відводилось патріотичному вихованню учнів під час реалізації міні - проекту «Український віночок – які квіти вплітати?»

... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: toxan14 | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)